Toegankelijkheid

Partners

Partners

Landelijk

Landelijk werken we samen met koepelorganisatie Aedes. Het algemeen bestuur bepaalt samen met de leden de strategische agenda voor de belangenbehartiging van de sector. Samen beslissen zij over belangrijke issues, standpunten, de richting en visie van de sector. In totaal gaat het om twaalf bestuurders van corporaties en een onafhankelijke voorzitter.

Regionaal

Woningzoekenden kunnen zich gratis inschrijven bij Woonmatch West-Friesland.
Bij deze site zijn woningcorporaties uit West-Friesland en gemeentelijke woningbedrijven aangesloten. U vindt het aanbod van huurwoningen in de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

De samenwerking is met: Woningstichting Het Grootslag, Intermaris, gemeentelijk woningbedrijf Koggenland, gemeentelijk woningbedrijf Opmeer, Welwonen, Wooncompagnie, Woonzorg Nederland en De Woonschakel.

Zorg en welzijn

Rond leefbaarheid, onderwijs en welzijn hebben we bestuurlijk contact met veel instellingen. Vaak werken we ook met hen samen.

Bijvoorbeeld met Ons Stede Broec. Bij deze organisatie kunnen alle inwoners van gemeente Stede Broec terecht voor sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten en ondersteuning. Daarnaast hebben we contact met Vrijwilligerspunt Westfriesland. Zij faciliteren en ondersteunen bij vrijwilligerswerk in West-Friesland. En zorgen ervoor dat vrijwilligers leuker, makkelijker en beter hun werk kunnen doen. Ook zetten ze zich in voor mensen die laaggeletterd zijn.

Contact

De Woonschakel Westfriesland
Randweg 11a
1671 GG Medemblik

Postbus 72
1670 AB Medemblik

0227 54 54 54
(ook voor spoed buiten kantooruren)

E-mail: info@dewoonschakel.nl

IBAN: NL96 BNGH 0285 0336 11

Volg ons

Storingen

CV-installaties, warmtepomp, WTW-units, MV-boxen, rook- en COmelders en zoninstallaties

Energie Service Noord West (ESNW)
0227 54 95 30

Verwarming Rigtershof, Grootebroek

Schouten Techniek
0229 29 15 00

Verwarming Koggenlandhuis, Midwoud

Schermer Installatietechniek
0227 54 95 80

Powered by Chapel Media