Toegankelijkheid

Inloggen Woonmatch

Inloggen Woonmatch

Alle woningen die De Woonschakel te huur aanbiedt, worden aangeboden op de website Woonmatch West-Friesland. Op deze website staan alle woningadvertenties van de sociale verhuurders uit de regio West-Friesland.
 
Als u bent ingelogd op deze website dan kunt u bij uw persoonlijk aanbod zien op welke woningen u kunt reageren. Per dag kan nieuw woningaanbod op de website verschijnen. Alle advertenties blijven één week open staan voor reacties. Daarna sluit de advertentie en kunt u niet meer reageren. U kunt op maximaal 3 woningen reageren per ingeschreven woningzoekende. Let op: de sluitingsdatum van de advertenties kunnen verschillend zijn. Het maakt niet uit op welk moment in de week u op de woning reageert. U krijgt uw positie op de ranglijst voor de woning namelijk op basis van uw inschrijfduur. In de loop van de week kan uw positie veranderen. Als er mensen na u reageren die langer staan ingeschreven, zakt u in positie.
 
We vragen u alleen te reageren als u echt interesse heeft. Het is niet nodig om te reageren op woningen om ingeschreven te blijven staan. De volgorde van de kandidaten wordt namelijk alleen bepaald op basis van de inschrijftijd, degene met de langste inschrijftijd is de 1e kandidaat. Als er een voorrangsregeling van toepassing is, wordt dit duidelijk vermeld in de advertentie.

Deel deze pagina

Contact

De Woonschakel Westfriesland
Randweg 11a
1671 GG Medemblik

Postbus 72
1670 AB Medemblik

0227 54 54 54
(ook voor spoed buiten kantooruren)

E-mail: info@dewoonschakel.nl

IBAN: NL96 BNGH 0285 0336 11

Volg ons

Storingen

CV-installaties, warmtepomp, WTW-units, MV-boxen, rook- en COmelders en zoninstallaties

Energie Service Noord West (ESNW)
0227 54 95 30

Verwarming Rigtershof, Grootebroek

Schouten Techniek
0229 29 15 00

Verwarming Koggenlandhuis, Midwoud

Schermer Installatietechniek
0227 54 95 80

Powered by Chapel Media