Toegankelijkheid

Sleutels en naamplaatjes

Sleutels en naamplaatjes

Wilt u sleutels laten bijmaken dan kunt u terecht bij een Sleutelbar in uw woonplaats. De kosten zijn voor eigen rekening. De Woonschakel hoeft hiervan niet op de hoogte gesteld te worden, met uitzondering van gecertificeerde sleutels en TAG sleutels.

Gecertificeerde sleutels

Gecertificeerde sleutels moeten bij De Woonschakel, op vertoon van uw legitimatie, worden bijbesteld. Hier zijn kosten aan verbonden.

TAG sleutel

Een TAG sleutel moet bij De Woonschakel, op vertoon van uw legitimatie, worden bijbesteld. Hier zijn kosten aan verbonden.

Reservesleutel

De Woonschakel heeft geen reservesleutels, ook niet voor hulpdiensten, behalve van centrale toegangsdeuren van de woongebouwen.

Nieuw naamplaatje aanvragen

Nieuwe huurders die in een woongebouw wonen krijgen standaard een naamplaatje als zij een huurwoning betrekken. Wilt u een andere, bijvoorbeeld omdat het kapot is, u gaat samenwonen, scheiden of om een andere reden? Dan kunt u kosteloos een nieuwe bij ons aanvragen. U kunt een melding maken via de WocoAPP of een e-mail zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp: naamplaatje en in de e-mail aangeven wat de juiste naam moet zijn inclusief uw adresgegevens. De huismeester regelt een nieuw naamplaatje. 

Deel deze pagina

Contact

De Woonschakel Westfriesland
Randweg 11a
1671 GG Medemblik

Postbus 72
1670 AB Medemblik

0227 54 54 54
(ook voor spoed buiten kantooruren)

E-mail: info@dewoonschakel.nl

IBAN: NL96 BNGH 0285 0336 11

Volg ons

Storingen

CV-installaties, warmtepomp, WTW-units, MV-boxen, rook- en COmelders en zoninstallaties

Energie Service Noord West (ESNW)
0227 54 95 30

Verwarming Rigtershof, Grootebroek

Schouten Techniek
0229 29 15 00

Verwarming Koggenlandhuis, Midwoud

Schermer Installatietechniek
0227 54 95 80

Powered by Chapel Media